Mokyklinė uniforma

Mokyklinė uniforma - tai pats svarbiausias drabužis vaiko drabužineje nuo to momento, kai jis pradeda lankyti mokyklą. Apie tai niekada nesusimasčiau anksčiau, kol mums patiems nereikejo savo sūnaus išleisti i mokyklą ...

 

Nuo to laiko turime mūsų brando uniformas. Mūsų mokyklinė uniforma visiskai skiriasi nuo plačiai siūlomų bendrų uniformų ! Minkšti audiniai, patogūs kirpimai, mažai detalių. Tai, ko reikia, kad berniukas ar mergaite jaustūsi maksimaliai komfortabiliai kiekvieną dieną. Juk jie tiek daug laiko praleidžia mokymosi istaigose, tiek pat laiko, kiek mes darbuose  .
O ypač, kai pagalvoju apie pradinių klasių mokinius, tai tampa ypač svarbu.
Labai džiaugiuosi, kad kasmet, vis daugiau mamų ir tevų tai supranta. Kiekvienais metais mūsų mokyklinių uniformų paklausa ir pardavimai auga, nes tėveliai ir vaikai, pajute malonuma, kaip galima jaustis gerai su drabužiu , kiekvienais metais sugrįžta pas mus vis gausiau ir plačiai skleidzia gerus atsiliepimus apie mūsų pradinukų mokyklines uniformas .
Tamsiai melyna spalva ir balta. Tai klasikines spalvos ir daugumoje mokyklų šios spalvos tinka! Vaikas su rzstyle mokyklinė uniforma issiskiria geraja prasme - savo drabuzių derinio tvarkingumu ir ramia laikysena. Nes jis tiesiog gerai jaučiasi- kaip namuose !
Musu brando mokyklinė uniforma labai lengvai prižiurima: naturalus audiniai ( 70% medvilne ) ir viskoze. Skalbiama 30-40 laipsnių temperaturoje.
Drabužiai puikiai išlaiko savo pradinę forma net ir po ilgo dėvejimo ir daug kartu skalbimo.
Tai viskas, ko reikia vaikams - mažiesiems pradinių klasių mokiniams ir mums- mamoms, kad butu lenva rūpintis vaikų drabužiais kasdien.! Beveik 10 menesių per metus .
Mylekime save ir savo vaikus !
Mokyklinė uniforma

Language
Lithuanian (lithuania)
Open drop down